Autolift / Auto Heftafel

Autolift, overbrug een verdieping of hoogte met uw voertuig

De autolift is een relatief eenvoudige manier om met uw auto of ander voertuig een verdieping of hoogte te overbruggen.

Het realiseren van een autolift is zowel mogelijk met een heftafel als met een hydraulische goederenlift. De platform afmetingen kunnen variëren van een lengte 5000 – 7000 mm en een breedte van 2450 tot 3000 mm.

De lengte van het platform wordt bij een heftafel autolift bepaald door de hefhoogte.

Een heftafel autolift kan maximaal tot 5 meter hoogte. Als de hefhoogte meer moet zijn biedt een goederenlift de mogelijkheid.

heftafel autolift

De goederenlift als autolift met grote hefhoogte

Als de hefhoogte de 5 meter overschrijd is de goederenlift met verticale hefmasten een uitkomst. Met slechts een put diepte van 700 mm kan deze lift tot een hefhoogte van 24 meter met 6 stop plaatsen. De lift wordt in een bouwkundige schacht geplaatst in combinatie met liftdeuren welke voorzien zijn van gecertificeerde deurvergrendelingen. Hierdoor is het mogelijk de autolift middels een overname besturing naar elke verdieping te sturen.

Toepassingen

Deze autolift wordt toegepast in situaties als showrooms, parkeergarages, kantoorpanden en appartementen. Zo kunnen er voorzieningen worden aangebracht die het transport veilig en verantwoord laten verlopen. Te denken is aan liftdeuren als de lift in een schacht geplaatst is. Een gesloten schacht is natuurlijk een veilige optie maar niet strikt noodzakelijk Bij een heftafel die als autolift wordt toegepast kan de afscherming rondom de lift met hekwerken worden uitgevoerd. De hekwerken kunnen afgestemd worden op het interieur. Bij nieuwbouw zijn de bouwkundige voorzieningen beperkt tot het maken van een sparing in de vloer. Dit resulteert in een relatief laag investeringsniveau en een groot gebruiksgemak. De bediening wordt geplaatst op beide stop niveaus. De hydraulische aandrijving zit standaard onder het hefplatform van de autolift maar kan desgewenst ook in een technische ruimte geplaatst worden.

Standaard heftafel uitvoering

Vraag een offerte aan!

Vraag nu eenvoudig en snel een prijsopgaaf / offerte aan voor de autolit / autoheftafel.

Download de heftafel brochure

In deze brochure vindt u een overzicht van al onze heftafels waaronder de autolift heftafel.

Autolift / autoheftafel veiligheidsmaatregelen

In de heftafel zijn veel veiligheidsmaatregelen opgenomen om de veiligheid van de gebruiker te kunnen waarborgen. Zo is er standaard een aluminium knel-lijst rondom het platform geplaatst, heeft de cilinder een slang-breuk-beveiliging, is de hydraulische pomp voorzien van een overstort om te hoge belasting van de schaarheftafel te voorkomen en zit er een terugslagklep in. De enkele schaarheftafel is ontworpen en geproduceerd in overeenstemming met de DIN EN 1570.

Foto voorbeelden autolift / autoheftafel

Details van de heftafel

De heftafels zijn gemaakt voor intensief gebruik, zijn duurzaam en leverbaar in diverse uitvoeringen en maten.

Offerte aanvraag formulier

    Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.