Enkele schaarlift / heftafel

De enkele schaarheftafel

De enkele schaarlift / heftafel biedt een grote bijdrage op het gebied van ergonomie, productiviteit van werknemers en als productie middel. Bijkomend voordeel is dat deze heftafel rugklachten voorkomt en daardoor het ziekteverzuim bij productie personeel aanzienlijk wordt verminderd. Kortom de schaarheftafel is een onmisbaar gereedschap op de werkvloer.

De schaarheftafel, een goede ergonomie investering tegen rugklachten

De functie, veiligheid, stabiliteit en gebruiksgemak van de schaarheftafels hebben hun waarde bewezen in de afgelopen 25 jaar en worden nog steeds verder verbeterd.

LiftForce heeft een uitgebreide serie schaarheftafels die voor zeer veel verschillende productie faciliteiten en branches inzetbaar zijn. De schaarheftafel is standaard heel compleet uitgevoerd, maar in combinatie met de beschikbare accessoires volledig naar uw toepassing aan te passen.

Buiten ons standaard programma maken wij ook klant specifieke heftafels. Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

enkele schaar heftafel

Standaard heftafel uitvoering

Vraag een offerte aan!

Vraag nu eenvoudig en snel een prijsopgaaf / offerte aan voor de magazijnlift en goederenlift.

Download de heftafel brochure

In deze brochure vindt u een overzicht van al onze heftafels.

Bestek tekst voor de heftafel

Download hier een Word document met de bestek teksten voor de heftafel

Schaarheftafel veiligheidsmaatregelen

In de enkele schaarheftafel zijn veel veiligheidsmaatregelen opgenomen om de veiligheid van de gebruiker te kunnen waarborgen. Zo is er standaard een aluminium knel-lijst rondom het platform geplaatst, heeft de cilinder een slang-breuk-beveiliging, is de hydraulische pomp voorzien van een overstort om te hoge belasting van de schaarheftafel te voorkomen en zit er een terugslagklep in. De enkele schaarheftafel is ontworpen en geproduceerd in overeenstemming met de DIN EN 1570.

Enkele schaarheftafel accessoires

Om de schaarheftafel eenvoudig aan elke toepassing aan te passen hebben wij een uitgebreide lijst met accessoires. Zo kan een standaard schaarheftafel met hekwerk, afrijbeveiliging en een laadklep dienen als laad-los hefplateau. Zo zijn er ook mogelijkheden om de scharen af te schermen middels een harmonica beschermhoes, een gaasgordijn of een PVC rolgordijn. De voedingsspanning is aan te passen, de heftafel is verrijdbaar te maken en te voorzien van draaiplatform, heftafel met rollenbaan, heftafel v.v. kantelplateau of kogelplateau.

Kortom te veel om op te noemen, in de heftafel brochure vind u een overzicht van alle accessoires.

Foto voorbeelden enkele schaarheftafel

Details van de heftafel

De heftafels zijn gemaakt voor intensief gebruik, zijn duurzaam en leverbaar in diverse uitvoeringen en maten.

Offerte aanvraag formulier

    Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

    Referenties heftafels