Grote heftafel met dubbele schaar ingezet als goederenlift bij Zitmaxx

IMG_1196PS2

Goederen met heftafel naar 5,5 meter hoogte vanuit het magazijn

Met een showroom van maar liefst 15000 M2  is Zitmaxx een van de grootste meubel-zaken van Nederland. Aangezien de opslag en distributie bij dezelfde locatie plaatsvinden maar op verschillende verdiepingen is deze heftafel de schakel tussen de winkel en het magazijn. Grote meubels of veel verschillende producten kunnen in 1 keer van het magazijn naar de winkel worden gebracht wat dit transport zeer efficiënt maakt

De hoogte die overbrugt moet worden is 5500 mm oftewel 5,5 meter. Doordat meubels volumineuze goederen zijn is een heftafel met een groot oppervlak van 12 vierkante meter een de beste en voordeligste oplossing. 

Desondanks de grootte en kracht, is deze heftafel eenvoudig te bedienen en duurzaam en betrouwbaar in gebruik. Een fotocel biedt extra veiligheid en voorkomt knelgevaar onder verdiepingsvloerrand. Daarnaast is er bouwkundig een liftput gemaakt almede schacht wanden om de heftafel volledig veilig in te sluiten. Door middel van toegevoegde hekwerken op iedere verdieping, wordt er voor toegangscontrole gezorgd en wordt het gevaar voor vallen hiermee voorkomen.

Veiligheid

Specificaties

Platform : 4000 x 3000 mm
Capaciteit : 2000 kg
Hefhoogte : 5500 mm
Toepassing : Opslag meubels

Bekijk meer mogelijkheen op de productpagina van de heftafels