Palletkantelaar / heftafel

Heffen en kantelen met de pallet kantelaar

Waar kan de pallet kantelaar ingezet worden? Als het om ergonomisch werken gaat biedt het meer flexibiliteit voor de werker. Het is voor de gebruiker namelijk handig om niet alleen de gewenste hoogte maar ook de hoek van de gitterbox in te kunnen stellen met de bedoeling goederen er nog eenvoudiger uit te kunnen pakken.

De goederen glijden naar de kant waar de gebruiker staat waardoor hij minder hoeft te strekken en efficiënter kan werken.

Pallet kantelaar klant specifiek

De pallet kantelaar is zo gemaakt dat het kantel punt zich richting middel van de heftafel verplaatst naar mate er verder wordt gekanteld, dit bespaart ruimte op de werkplek. 

De hellingshoek, grootte van het platform en de capaciteit kan in overleg worden bepaald. Een veiligheidslijst rondom het kantelplatform zorgt voor optimale veiligheid voor de operator.

Standaard heftafel uitvoering

Vraag een offerte aan!

Vraag nu eenvoudig en snel een prijsopgaaf / offerte aan voor de palletkantelaar

Download de heftafel brochure

In deze brochure vindt u een overzicht van al onze heftafels waarbij ook de pallet kantelaar is opgenomen.

Schaarheftafel en pallet kantelaar veiligheidsmaatregelen

In de enkele schaarheftafel zijn veel veiligheidsmaatregelen opgenomen om de veiligheid van de gebruiker te kunnen waarborgen. Zo is er standaard een aluminium knel-lijst rondom het platform geplaatst, heeft de cilinder een slang-breuk-beveiliging, is de hydraulische pomp voorzien van een overstort om te hoge belasting van de schaarheftafel te voorkomen en zit er een terugslagklep in. De enkele schaarheftafel is ontworpen en geproduceerd in overeenstemming met de DIN EN 1570.

Specials

Zoals u in de foto’s hieronder kunt zien, zijn er veel mogelijkheden om het ergonomisch werken eenvoudiger en prettiger te maken. De hellingshoek, grootte van het platform en de capaciteit kan in overleg worden bepaald. Een veiligheidslijst rondom het kantelplatform zorgt voor optimale veiligheid voor de operator.

Foto voorbeelden van de pallet kantelaar

Offerte aanvraag formulier

    Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

    Referenties goederenliften