Platformlift

Platformliften

 • 400 kg
 • Tot 6 stopplaatsen
 • Hef hoogte tot 13 meter
 • Platform tot 1500 x 1070 mm
 • 500 – 1000 kg
 • Tot 6 stopplaatsen
 • Hefhoogte tot 13 meter
 • Platform tot 2500 x 1400 mm
 • 500 – 1000 kg
 • Weersbestendige schacht
 • Hefhoogte tot 13 meter
 • Platform tot 2500 x 1400 mm
 • 1000 – 1000 kg
 • Tot 6 stopplaatsen
 • Hefhoogte tot 13 meter
 • Platform tot 2500 x 1400 mm
Platformliften van LiftForce

Zonder liftput, machinekamer of dakopbouw

voor goederen en personen vervoer te gebruiken in appartementen complexen, huizen, kantoren, magazijnen en winkels

De Platformlift

Alternatief zonder liftput, machinekamer of dakopbouw

De platformlift is een compact en modern alternatief wanneer andere liften door ruimtegebrek niet geplaatst kunnen worden. Een liftput, machinekamer en/of dakopbouw zijn voor deze platformliften niet nodig. Dit kan de bouwkundige kosten lager houden. Daarnaast zijn de maatvoeringen van deze liften zeer flexibel. Als gevolg hiervan zijn onze platformliften bijzonder geschikt voor plaatsing in bestaande gebouwen. De schacht wordt meegeleverd en er zijn geen bevestigingen aan het gebouw noodzakelijk. Hieruit volgt dat de bouwkundige voorzieningen nihil zijn te noemen.

Toepassingen van onze platformliften

De platformlift is voor zowel goederen als personen vervoer te gebruiken. Deze combinatie is een veel voorkomende toepassing in kantoren, magazijnen en winkels. Ook als rolstoellift is de platformlift bijzonder geschikt door o.a. de grootvlak-drukknoppen op het bedieningstableau en de automatische deuropeners (optioneel). Doordat deze lift ook nog heel voordelig is, wordt de keuze wel erg makkelijk.

Praktisch en eenvoudig met soft start en stop

De platformlift aandrijving is even eenvoudig als doeltreffend, het platform wordt voortbewogen door een moer om een draadspindel. De moer wordt door een frequentie geregelde motor via een V-snaar aangedreven. Dit zorgt dat de platformlift een comfortabele lift is en een soft start en stop heeft. Dit alles is in de platformlift zelf weg gewerkt, waardoor geen separate machinekamer nodig is.

Hefvermogen tot 1000 kg

De standaard platformlift uitvoering, heeft een hefvermogen van 400 kg (500 kg in 400 Volt uitvoering), maar in het geval dat er grotere en zwaardere producten verplaatst moeten worden dan hebben wij ook andere uitvoeringen. De zwaardere uitvoering heeft dan een hefvermogen van 1000 kg en een maximale platform afmeting van 2400 x 1500 mm. De deur kan in drie zijden geplaatst worden. 

Doordat ook deze platformlift met schacht geleverd wordt en er geen put of dakopbouw nodig is, zijn de bouwkundige kosten en voorzieningen nihil.

Platformliften zijn voor meerdere verschillende toepassingen inzetbaar. Hieronder zie je op onze website een aantal veel voorkomende situaties zoals huislift, buitenlift en de bed/brancardlift. Heeft u een andere toepassing waar u graag een platformlift wilt inzetten, neem dan contact met ons op om de ideëen en mogelijkheden te bespreken.

Advies op maat

Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden en producten die wij bieden op het gebied van platformliften. Neem vrijblijvend contact met ons op om samen tot de juiste oplossing met de beste prijs kwaliteit verhouding te komen. Ook kunt u op onze website hieronder meer informatie vinden over verschillende platformliften in diverse toepassingen.

Offerte

U kunt onderaan deze pagina direct een offerte aanvragen (druk op knop) voor een platformlift of huislift die past bij uw situatie.

U kunt natuurlijk ook uw vraag per mail aan ons stellen. Stuurt u dan een bericht met zoveel mogelijk informatie over de locatie waar de platformlift gebruikt gaat worden. Indien mogelijk ontvangen wij ook graag een foto van de huidige situatie.

Huislift

Design huislift 400 kg

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun huis te voorzien van een woonhuislift. Comfort en mobiliteit zijn uitermate belangrijk in deze tijd, stel je voor om met één gemakkelijke druk op de knop veilig naar boven of beneden te gaan. Het geeft toekomstperspectieven en een exclusieve uitstraling aan uw huis.

Onze huisliften zijn ontwikkeld met uw huis in gedachten. Wij realiseren ons dat ieder huis uniek is. Om die reden hebben wij een grote inspanning geleverd om een prachtige lift te maken die volledig aansluit bij uw persoonlijke stijl en interieur. Tevens is dit een van de kleinste liften van de Benelux.

Elke maatvoering is mogelijk, onze liften zijn op maat te maken zonder extra kosten! Een LiftForce huislift kan in bijna elke bestaande situatie binnen 2 dagen worden gemonteerd en vergt geen constructieve bouwkundige aanpassingen.

Vanwege de unieke spindel-technologie, gebruiken liften zeer weinig ruimte en is er geen aparte machinekamer, put- en dakopbouw nodig.

Wilt u uw huis toekomst bestendig maken of houdt u simpelweg van modern leven dan is de huislift ideaal voor u.

Platformlift

Luxe platformlift 1000 kg

Platformliften worden zorgvuldig op maat geïmplementeerd en vinden hun toepassing in diverse
gebouwen, van particuliere woningen en appartementen tot kantoren, winkels en hotels.

Vooral van moderne appartementen en woonprojecten wordt vandaag de dag veel verwacht op het vlak van toegankelijkheid en gebruikscomfort. Met de installatie van een personenlift speelt u perfect in op deze verwachtingen. De aanwezigheid van een lift zal de aantrekkingskracht en marktwaarde van uw gebouw voor jong en oud vergroten.

Onze personenliften zijn uitgerust met moderne technieken en onderdelen. U heeft de keuze uit zowel standaard- als maatoplossingen in diverse uitvoeringen. Voor de afwerking kan u kiezen uit een waaier aan kwalitatieve materialen, van gepersonaliseerde wand tot roestvrij staal.

Wij verzekeren dat de plaatsing van uw lift altijd met de nodige zorg en precisie gebeurt, zodat uw installatie garant staat voor jarenlang comfort.

Uw budget, het gevraagde hefvermogen, de constructie van het gebouw tezamen met de beschikbare ruimte zijn de belangrijkste factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij de keuze van uw liftinstallatie.

Buitenlift

Buitenlift

Zonder liftput, aparte machinekamer, dakopbouw en inclusief schacht

Onze buitenliften zijn weer- en wind bestendig.

 • Gegarandeerd tot -35°
 • Zelfdragende Isolerende schacht
 • Roestvrije deuren met luifel
 • Platform met roestwerend materiaal en elektrische verwarming
 • Schachtdak voorzien van een waterkering en LED-verlichting.

Een buitenlift is dé oplossing als u in uw pand of woning geen ruimte heeft, of kwijt wilt. Met een buitenlift creëert u in dat geval toch een optimale toegankelijkheid. De lift wordt tegen de buitengevel aan geplaatst. Een bouwkundige of gemetselde schacht, waarin de lift gemonteerd wordt, is niet noodzakelijk maar wel mogelijk. Het plafond is voorzien van LED-verlichting.

U vindt onze buitenliften onder meer bij appartementencomplexen, in parkeergarages, en op stations.

Brancardlift / Bedlift

Brancardlift 1000 kg

Deze lift is toegankelijk voor zware en/of grote goederen, maar ook voor circa 14 personen of bedden en brancards. Deze multifunctionele lift is eenvoudig te plaatsen, ook in bestaande gebouwen zonder ingrijpende bouwkundige voorzieningen.

Energieverbruik ‘A’ label volgens VDI4707
Speciaal ontwikkeld voor onder andere :

 • zorginstelllingen
 • uitvaartcentra
 • Groot oppervlak
 • Deurbreedte mogelijk tot 1400 (b) x 2300 (h)
 • Ingebouwde zelfsluitfunctie
 • Rolstoel, scootmobiel en rollator toegankelijk

Offerte aanvraag platformlift

Offerte aanvraag formulier

  Referenties