Platformlift

Platformliften

personenlift / huislift / platformlift
 • 400 kg
 • Tot 6 stopplaatsen
 • Hef hoogte tot 13 meter
 • Platform tot 1500 x 1070 mm
 • 500 – 1000 kg
 • Tot 6 stopplaatsen
 • Hefhoogte tot 13 meter
 • Platform tot 2500 x 1400 mm
 • 500 – 1000 kg
 • Weersbestendige schacht
 • Hefhoogte tot 13 meter
 • Platform tot 2500 x 1400 mm
 • 1000 – 1000 kg
 • Tot 6 stopplaatsen
 • Hefhoogte tot 13 meter
 • Platform tot 2500 x 1400 mm
Platformliften van LiftForce

Zonder liftput, machinekamer of dakopbouw

voor goederen en personen vervoer te gebruiken in appartementen complexen, huizen, kantoren, magazijnen en winkels

De Platformlift

Alternatief zonder liftput, machinekamer of dakopbouw

De platformlift biedt een compact en modern alternatief wanneer andere liften vanwege ruimtegebrek niet kunnen worden geplaatst. Deze platformliften hebben geen liftput, machinekamer en/of dakopbouw nodig, wat de bouwkundige kosten aanzienlijk verlaagt. De flexibele maatvoering maakt deze liften ideaal voor installatie in bestaande gebouwen. De schacht wordt meegeleverd, en er zijn geen bevestigingen aan het gebouw vereist, wat resulteert in minimale bouwkundige voorzieningen.

Toepassingen van onze platformliften

Onze platformliften vinden diverse toepassingen, zowel voor het vervoer van goederen als personen. Deze veelzijdigheid maakt ze geschikt voor gebruik in kantoren, magazijnen en winkels. Daarnaast fungeren ze uitstekend als rolstoellift, dankzij kenmerken zoals grootvlak-drukknoppen op het bedieningstableau en optionele automatische deuropeners. De kostenefficiëntie van deze lift maakt de keuze des te eenvoudiger. Ontdek de praktische en veelzijdige toepassingen van onze platformliften.

Praktisch en eenvoudig met soft start en stop

De aandrijving van de platformlift is zowel eenvoudig als doeltreffend: het platform wordt verplaatst door een moer rond een draadspindel. Deze moer wordt aangedreven door een frequentie geregelde motor via een V-snaar, wat resulteert in een comfortabele lift met een soepele start en stop. Het geheel is naadloos geïntegreerd in de platformlift zelf, waardoor er geen aparte machinekamer nodig is. Hierdoor blijft het ontwerp compact en efficiënt.

Hefvermogen tot 1000 kg

De standaard platformlift heeft een hefvermogen van 400 kg (500 kg in de 400 Volt uitvoering). Voor situaties waarin grotere en zwaardere producten moeten worden verplaatst, bieden wij alternatieve uitvoeringen aan. De zwaardere variant heeft een hefvermogen van 1000 kg en een maximaal platformformaat van 2400 x 1500 mm, met de mogelijkheid om de deur aan drie zijden te plaatsen.

Deze platformlift wordt, net als de standaard versie, geleverd met een schacht en vereist geen put of dakopbouw, waardoor de bouwkundige kosten en voorzieningen minimaal zijn.

Platformliften zijn veelzijdig inzetbaar voor diverse toepassingen. Op onze website vindt u enkele veelvoorkomende situaties, zoals huisliften, buitenliften en bed-/brancardliften. Indien u andere toepassingen overweegt, neem dan gerust contact met ons op om uw ideeën en mogelijkheden te bespreken. Wij staan klaar om u te adviseren.

Offerte

U kunt onderaan deze pagina direct een offerte aanvragen voor een platformlift of huislift die past bij uw situatie. Klik op de knop om direct naar het offerteformulier te gaan.

Advies op maat

Ontvang deskundig advies over al onze mogelijkheden en producten op het gebied van platformliften. Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen, zodat we samen de ideale oplossing met de beste prijs-kwaliteitverhouding kunnen vinden. Voor meer gedetailleerde informatie over diverse platformliften en hun toepassingen, nodigen we u uit om onze website te bezoeken. We kijken ernaar uit u te assisteren bij het vinden van de perfecte oplossing voor uw behoeften.
U kunt natuurlijk ook uw vraag per mail aan ons stellen. Stuurt u dan een bericht met zoveel mogelijk informatie over de locatie waar de platformlift gebruikt gaat worden. Indien mogelijk ontvangen wij ook graag een foto van de huidige situatie.

Huislift

Design huislift 400 kg

Een groeiend aantal mensen kiest voor het comfort en de mobiliteit van een woonhuislift. Met slechts één eenvoudige druk op de knop veilig naar boven of beneden gaan biedt niet alleen gemak, maar voegt ook toekomstperspectieven en een exclusieve uitstraling aan uw huis toe.

Onze huisliften zijn speciaal ontwikkeld met uw woning in gedachten. Wij begrijpen dat elk huis uniek is. Daarom hebben we ons ingespannen om een prachtige lift te creëren die volledig aansluit bij uw persoonlijke stijl en interieur. Bovendien behoort deze lift tot de kleinste liften van de Benelux.

Elke maatvoering is mogelijk, en onze liften worden op maat gemaakt zonder extra kosten! Een LiftForce huislift kan in bijna elke bestaande situatie binnen 2 dagen worden gemonteerd en vereist geen ingrijpende bouwkundige aanpassingen.

Dankzij de unieke spindeltechnologie nemen de liften zeer weinig ruimte in beslag en is er geen aparte machinekamer, put of dakopbouw nodig. Ontdek de mogelijkheden van onze woonhuisliften en voeg een vleugje luxe en functionaliteit toe aan uw thuisomgeving.

Wilt u uw huis toekomst bestendig maken of houdt u simpelweg van modern leven dan is de huislift ideaal voor u.

Platformlift

Luxe platformlift 1000 kg

Platformliften worden zorgvuldig op maat geïmplementeerd en vinden hun toepassing in diverse
gebouwen, van particuliere woningen en appartementen tot kantoren, winkels en hotels.

Vooral van moderne appartementen en woonprojecten wordt vandaag de dag veel verwacht op het vlak van toegankelijkheid en gebruikscomfort. Met de installatie van een personenlift speelt u perfect in op deze verwachtingen. De aanwezigheid van een lift zal de aantrekkingskracht en marktwaarde van uw gebouw voor jong en oud vergroten. 

Onze personenliften zijn uitgerust met moderne technieken en onderdelen. U heeft de keuze uit zowel standaard- als maatoplossingen in diverse uitvoeringen. Voor de afwerking kan u kiezen uit een waaier aan kwalitatieve materialen, van gepersonaliseerde wand tot roestvrij staal.

Wij verzekeren dat de plaatsing van uw lift altijd met de nodige zorg en precisie gebeurt, zodat uw installatie garant staat voor jarenlang comfort. 

Uw budget, het gevraagde hefvermogen, de constructie van het gebouw tezamen met de beschikbare ruimte zijn de belangrijkste factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij de keuze van uw liftinstallatie.

Buitenlift

Buitenlift

Zonder liftput, aparte machinekamer, dakopbouw en inclusief schacht

Onze buitenliften zijn weer- en wind bestendig.

 • Gegarandeerd tot -35°
 • Zelfdragende Isolerende schacht
 • Roestvrije deuren met luifel
 • Platform met roestwerend materiaal en elektrische verwarming
 • Schachtdak voorzien van een waterkering en LED-verlichting.

Een buitenlift is dé oplossing als u in uw pand of woning geen ruimte heeft, of kwijt wilt. Met een buitenlift creëert u in dat geval toch een optimale toegankelijkheid. De lift wordt tegen de buitengevel aan geplaatst. Een bouwkundige of gemetselde schacht, waarin de lift gemonteerd wordt, is niet noodzakelijk maar wel mogelijk. Het plafond is voorzien van LED-verlichting. 

U vindt onze buitenliften onder meer bij appartementencomplexen, in parkeergarages, en op stations.

Brancardlift / Bedlift

Bed- en Brancardlift 1000 kg

Deze lift is ontworpen voor het vervoeren van zware en/of grote goederen, alsook voor ongeveer 14 personen, bedden en brancards. Deze veelzijdige lift kan eenvoudig worden geplaatst, zelfs in bestaande gebouwen, zonder dat daar ingrijpende bouwkundige voorzieningen voor nodig zijn.

Kenmerken:

 • Energieverbruik met een ‘A’ label volgens VDI4707.
 • Speciaal ontwikkeld voor onder andere zorginstellingen en uitvaartcentra.
 • Groot oppervlak.
 • Deurbreedte mogelijk tot 1400 mm (b) x 2300 mm (h).
 • Ingebouwde zelfsluitfunctie.
 • Toegankelijk voor rolstoelen, scootmobielen en rollators.

Offerte aanvraag platformlift

Offerte aanvraag formulier

  Referenties