Platformlift voor appartementen

Platformlift voor appartementen boven winkel Jan Rozing Mannenmode

In Schagen hebben we een Platformlift geïnstalleerd welke de toegang biedt voor 4 appartementen die boven de mannenmode zaak zijn gebouwd. Het pand heeft hiervoor een aparte opgang naar de appartementen.

Omdat de eigenaar van het pand met de appartementen oudere mensen als doelgroep voor ogen heeft, kon een platformlift natuurlijk niet ontbreken. Hiervoor werd de hulp van LiftForce in geroepen.

We hebben zoveel mogelijk glaspanelen toegepast en deze, door opmaat gemaakte glaspanelen toe te passen, met blinde panelen afgewisseld daar waar de plafonds beginnen. De combinatie van de zilvergrijze RAL 9006 kleur van de schacht en de geanodiseerde aluminium deuren geeft de platformlift een zeer chique uitstraling. De subtiele LED verlichting boven het bedieningstableau maken de lift af. Om de lift nog comfortabeler te maken voor de gebruikers hebben we een soft start- stop toegepast en automatische deuropeners. Dus de lift is ook op mindervalide mensen voorbereid.

Veiligheid

Specificaties

Platform : 1500 x 1000 mm Stopplaatsen : 3 Hefhoogte : 6500 mm Schacht : voorzien van glaspanelen Deuren : Aluminium volglas

Bekijk meer mogelijkheen op de productpagina van de platformliften