Goederenlift

goederenlift zonder schacht
 • 750 – 1000 kg
 • Hekwerk
 • 2,8 x 2 m platform
 • Bouwhoogte 100 mm
 • 100 – 10000 kg
 • Enkele of dubbele kolom
 • Groot platform
 • Lage opbouwhoogte
 • 1000 – 2000 kg
 • Eenvoudige bediening
 • Veilige cabine
 • Personen en goederen
 • 50 – 500 kg
 • 12 meter hefhoogte
 • Hydraulisch of elektrisch
 • Flexibel inzetbaar

De goederenlift van LiftForce

De goederenliften van LiftForce zijn breed inzetbaar voor talloze toepassingen en configuraties.
Er zijn namelijk zowel goederenliften met of zonder bouwkundige schacht mogelijk.

Het is van groot belang om alle factoren te wegen en toekomstige ontwikkelingen te bekijken voor een besluit wordt genomen voor de juiste goederenlift. Het is tenslotte een investering voor de lange termijn. De hoeveelheid van goederen, afmetingen, gewicht, piekmomenten zijn belangrijke factoren om te bepalen welke lift en opties moeten worden toegepast. Tevens is het belangrijk hoeveel ruimte er beschikbaar is voor plaatsing en of het gaat om bestaande bouw of nieuwbouw.

Goederenlift ook voor personen

Ook de combinatie van goederenvervoer met personenbegeleiding behoort tot de mogelijkheden van de goederenlift. Dit noemen wij de personengoederenlift. Bij een hefvermogen tot 1000 kilo wordt vaak gebruik gemaakt van een platformlift en daarboven kan het platform van een goederenlift worden uitgevoerd met een cabine. Er is dan een bedieningstableau in de lift zodat de lift vanuit de cabine te bedienen is. Wij hebben veel ervaring met dit soort liften en kunnen u van een goed advies voorzien.

Het proces van bestelling tot levering van uw goederenlift

Nadat wij de opdracht hebben zullen we het proces tot aan de oplevering begeleiden. Wij maken tekeningen zodat eventuele bouwkundige voorzieningen door een aannemer kunnen worden aangebracht. Voor de montage doen wij nog een bouw-controle zodat er bij de montage van de goederenlift geen onnodig oponthoud ontstaat. Instructies geven wij tijdens de oplevering.

Wij zien uw aanvraag voor uw lift graag tegemoet en mocht u een referentie van onze liften willen bezoeken, dan horen we dat graag van u.

Goederenlift prijs

Om de juiste lift met de juiste prijs aan u aan te bieden, hebben we wat gegevens van u nodig. De situatie, afwerking en toepassing zijn allemaal van invloed. Een deel van deze gegevens kunt u alvast invullen op het offerte formulier. Maar als u wilt, kunt u natuurlijk ook altijd met een van onze verkopers bellen.

Goederenlift zonder schacht

De Omni goederenlift, een goederenlift zonder schacht

Dit type goederenlift heeft tot 750 kg een geringe bouwhoogte van slechts 100 mm, en zelfs tot 2000 kg een bouwhoogte van slechts 200 mm. Hieruit volgt dat er geen put hoeft te worden aangelegd en is daarom ideaal voor bestaande situaties.  Zodoende kan er bij een klein hoogteverschil een oprit met de juiste lengte worden bijgeleverd.

In de uitvoering met dubbele kolom biedt deze lift zelfs tot
5000 Kg belastbaarheid.

Het platform kan worden uitgevoerd met een maximale afmeting van 2800 x 2000 mm (afhankelijk van het hefvermogen). Ten slotte is een schacht bij dit type lift niet vereist omdat hekwerken zorgen voor de juiste afscherming. 

Belastbaarheid
0 Kg

Hydraulische Goederenlift in bouwkundige schacht

Goederenlift tot 500 kg

De hydraulische goederenlift met een capaciteit tot 500 kg is leverbaar met een zelf te definiëren platform maat tot 2 m² en een hefhoogte tot 12 meter

Deze goederenlift is vanwege de geringe afmetingen zeer goed in te zetten als compacte magazijnlift.

Belastbaarheid
0 Kg

Goederenlift tot 2000 kg

De gegalvaniseerde hydraulische goederenlift met een capaciteit tot 2000 kg, is leverbaar met een zelf te definiëren platformmaat tot 5.6 m² en een hefhoogte tot 12 meter.  

Het platform wordt geleid door 1 kolom

Een heftafel kan eventueel als alternatief gebruikt worden bij een klein gewicht als er geen ruimte is voor een put en de hefhoogte beperkt is.

Belastbaarheid
0 Kg

Goederenlift tot 3000 kg

De hydraulische goederenlift met een capaciteit tot 3000 kg, is leverbaar met een zelf te definiëren platformmaat tot 5.6 m² en een hefhoogte tot 12 meter

Het platform wordt geleid door 2 kolommen

Belastbaarheid
0 Kg

Goederenlift tot 5000 kg

De hydraulische goederenlift met een capaciteit tot 5000 kg, is leverbaar met een zelf te definiëren platformmaat tot 18 m² en een hefhoogte tot 12 meter

Het platform wordt geleid door 2 kolommen

Belastbaarheid
0 Kg

Hydraulische heftafel als goederenlift

Voor een gewicht van meer dan 5000 kg zijn bij een hydraulische goederenlift 4 kolommen nodig. Meestal is in dit geval een beter alternatief om de een heftafel in te zetten als goederenlift. Deze kan makkelijker het gewicht goed verdelen en heeft als bijkomend voordeel dat een schacht niet nodig is.

Graag doen wij een voorstel wat in u situatie de beste optie is

Belastbaarheid
0 Kg

Personen goederenlift

De personengoederenlift, een goederenlift met personenbegeleiding

U kunt kiezen voor een 1000 Kg (bij beperkte putdiepte) en een 2000 Kg variant. Verder hebben we varianten met dubbele kolommen voor een platform tot een oppervlak van ca. 12 m2 . Toegangen kunnen dan gelijkzijdig of tegenoverliggend zijn.

Het platform kan met een cabine worden uitgevoerd voorzien van een bedieningstableau. In de deurframes zijn gecertificeerde deurvergrendelingen geplaatst om de optimale veiligheid van de gebruikers te garanderen.

Belastbaarheid
0 Kg

Kleine goederenlift

Kleine goederenlift

De klein goederenlift, een uitgekiende lift welke in elke situatie eenvoudig te plaatsen is. De veiligheid en bedrijfszekerheid van deze lift is groot. 

Door de hefhoogte tot 12 meter is deze servicelift flexibel inzetbaar. En met toepassing van diverse opties, kleuren en aanpassingen kunnen wij uw persoonlijke wensen perfect vervullen.

Horeca / keuken of Servicelift

De keukenlift / servicelift is variant van de kleine goederenlift en is een betrouwbare en uitgekiende lift, welke in elke situatie eenvoudig te plaatsen is. De veiligheid en bedrijfszekerheid van deze lift is zeer groot. 

Deze lift wordt vaak ingezet als etenlift / horecalift in restaurants, bars, hotels etc.

Met de hefhoogte tot maximaal 8000 mm (8 meter) die deze lift biedt is deze servicelift zeer flexibel inzetbaar. Door het toepassen van de diverse opties kunnen wij uw persoonlijke wensen voor een horecalift vervullen.

Offerte goederenlift aanvragen

Offerte aanvraag formulier

  Referenties geplaatste goederenliften