Service & onderhoud

Lift service en lift onderhoud

Onderhoud nodig? U kunt onderaan deze pagina direct een offerte aanvragen voor onderhoud voor uw liften en of heftafels.

LiftForce BV heeft een uitgebreid producten pakket variërend van schaarheftafels tot goederen en/of personenliften. 

Om een lange levensduur en gebruiksgemak van deze liften te garanderen, is regelmatige service en onderhoud van essentieel belang.

U bent, als eigenaar van de installatie, verantwoordelijk voor goede heftafel en het onderhoud van de lift. Dit valt onder de wettelijke verplichtingen.

Servicecontract voor onderhoud aan uw liften en heftafels

Wij bieden verschillende type service contracten aan. Dit is onder andere afhankelijk van de staat van de lift, gebruik van de lift, installatie, omgevingsfactoren, gebruiksfrequentie enz. Dit bepaald bijvoorbeeld het aantal onderhoudsbeurten per jaar.

Wij willen u hierin graag goed adviseren en doen graag een passende aanbieding voor onderhoud en het beste passende aantal onderhoudsbeurten voor uw nieuwe en/of bestaande liften. Wij doen graag een voorstel in voor een passend contract. Of wellicht wilt u een liftrenovatie laten uitvoeren.

Onze serviceafdeling zal zorg dragen voor een vakkundige aanpak. Uw bent bij LiftForce BV in goede handen. Wij beschikken over digitale logkaarten van alle door ons geplaatste liften. Hierdoor is het eenvoudig te zien wanneer er onderhoud gepleegd moet worden, wat de geschiedenis van de lift is en welke onderdelen in een eerder stadium zijn vervangen of welke storingen er eerder zijn gemeld.

Kortom, dit betekent dat als we naar uw lift komen kijken, we beslagen ten ijs komen wat mogelijk veel onnodige kosten kan voorkomen.

Onze servicedienst en het verhelpen van storingen

Onze servicedienst bestaat uit geschoolde monteurs met volledig uitgeruste service voertuigen en kunnen vakkundig (preventief) onderhoud plegen.

Door regelmatig onderhoud aan uw lift wordt de kans op storingen verkleind. Tevens is de lift veiliger in gebruik en zijn de onderhoudskosten op de lange termijn vele malen lager dan de kosten bij een lift waarbij geen periodiek onderhoud wordt gedaan. Heeft u toch een keer een .storing, dan kan een monteur van onze servicedienst deze snel voor u verhelpen.

Onze servicedienst staat tot uw beschikking, neem contact met ons via de contactpagina of door onderstaand formulier in te vullen.

Onderhoudsmonteur van LiftForce bezig met service

Onderhoud aanvragen