Flexibele, Veilige, Snelle
Lift Service & Lift Onderhoud

Service & onderhoud

Lift service en lift onderhoud

LiftForce BV heeft een uitgebreid producten pakket variërend van schaarheftafels tot goederen en/of personenliften. Om een lange levensduur en gebruiksgemak van deze liften te garanderen, is regelmatige service en onderhoud van essentieel belang. U bent, als eigenaar van de installatie, verantwoordelijk voor goed onderhoud.

Servicecontract voor liftonderhoud

Wij bieden verschillende type servicecontracten aan. Dit is afhankelijk van de installatie, omgevingsfactoren, gebruiksfrequentie enz. Wij willen u hierbij graag goed adviseren en doen graag een passende aanbieding voor onderhoud voor uw nieuwe en/of bestaande liften.

Onze serviceafdeling zal zorg dragen voor een vakkundige aanpak. Dit is bij LiftForce BV in goede handen. Wij beschikken over digitale logkaarten van alle door ons geplaatste liften. Hierdoor is het eenvoudig te zien wanneer er onderhoud gepleegd moet worden, wat de geschiedenis van de lift is en welke onderdelen in een eerder stadium zijn vervangen.

Kortom, dit betekent dat als we naar uw lift komen kijken, we beslagen ten ijs komen wat mogelijk veel onnodige kosten kan voorkomen.

Onze servicedienst

Onze servicedienst bestaat uit geschoolde monteurs met volledig uitgeruste service voertuigen en kunnen vakkundig (preventief) onderhoud plegen.

Door regelmatig onderhoud aan uw lift wordt de kans op storingen verkleind. Tevens is de lift veiliger in gebruik en zijn de onderhoudskosten op de lange termijn vele malen lager dan wanneer geen periodiek onderhoud wordt gedaan.

Onze servicedienst staat tot uw beschikking, neem contact met ons via de contactpagina of door onderstaand formulier in te vullen.

Liftforce is de leverancier voor liften en biedt uitgebreide service en onderhoud

Onderhoud aanvragen

Sluit Menu