Rolstoellift

Rolstoelliften

 • 300 – 340 kg
 • Bouwhoogte vanaf 70 mm
 • Hefhoogte tot 1830 mm (1,8 m)
 • Alternatief voor oprit
 • 300 – 400 kg
 • Bouwhoogte 0 – 40 mm
 • Hefhoogte tot 3000 mm (3 m)
 • Zeer robuust
 • Volledig in de vloer verzonken
 • Putdiepte 170 mm
 • Overrijdbaar met auto
 • Rechtstandig en over trappen
 • 250 – 300 kg
 • Hellingshoek 15° – 45° 
 • Hoogte tot 8 meter
 • Ook voor trappen met bochten
Rolstoelliften van LiftForce

Overbrug iedere hoogte met een traplift, rolstoellift of invalidenlift

Met de toepassing van de diverse opties voor de rolstoel en invalidenlift, kunnen wij uw persoonlijke wensen perfect vervullen.

Rolstoelliften bieden een oplossing voor rolstoeltoegankelijkheid

Zoals u in het overzicht van de diverse rolstoelliften / mivaliften (mindervalide lift) kunt zien, hebben wij voor elk hoogte verschil, gewenste gewicht en type overbrugging een oplossing. Als hulp nodig heeft bij het zoeken naar een juiste lift, neem dan contact met ons op. 

Mochten er speciale wensen zijn, dan inventariseren wij u behoeften, zodat wij  een passende oplossing kunnen creëren. In veel gevallen zullen we met een standaard rolstoellift zeer goed uit de voeten kunnen.

Ook voor publieke gebouwen die moeten voldoen aan de WMO hebben diverse oplossingen.

Plateau trapliften worden zowel voor rechte trappen als ook voor trappen met bochten of tussen bordes toegepast. Platform formaat en capaciteit kunnen we aanpassen waar nodig en de liften zijn voor zowel binnen als buiten gebruik geschikt. 

Verticale liften voor rolstoel toegankelijkheid bij een openbaar gebouw of voor particulier gebruik zijn eenvoudig te plaatsen en in de meeste gevallen snel leverbaar. 

Advies op maat

Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden en producten die wij bieden op het gebied van rolstoelliften en invalideliften. Neem vrijblijvend contact met ons op om samen tot de juiste oplossing met de beste prijs kwaliteit verhouding te komen.

Offerte

U kunt onderaan deze pagina direct een offerte aanvragen (druk op knop) voor een rolstoel / mivalift. U kunt hierbij het type lift aangeven, of door ons laten adviseren wat het beste bij uw situatie en locatie past.

U kunt natuurlijk ook uw vraag per mail aan ons stellen. Stuurt u dan een bericht met zoveel mogelijk informatie over de locatie waar de rolstoellift nodig is. Indien mogelijk ontvangen wij ook graag een foto van de huidige situatie.

Plateaulift / Plateau rolstoellift tot 1,3 meter hoogte

De plateaulift / mindervalidenlift LF-800

De hydraulische mindervalide lift is een goed alternatief voor lange opritten en trapliften. Zowel economisch als functioneel gezien. 

De LR serie kan een maximale hoogte overbruggen van maximaal 1000 mm (1 meter). Het ontwerp en het materialen gebruik staat toe dat deze lift in elke bestaande situatie is toe te passen, of dat nu een binnen- of een buiten situatie betreft, of voor een woning of een publiek toegankelijke omgeving is.

Plateaulift LF-1300

De LF-1300 lift is gebouwd om een rolstoel en passagier veilig omhoog en omlaag te brengen bij een maximaal hoogte verschil van maximaal 1300 mm (1,3 meter)

De lift heeft een modern ontwerp met glaspanelen in zijwanden en bovenste poort. Als optie bij de automatische opklappende oprit, kan de LF 1300 ook worden uitgevoerd met een draaipoort.

Hefplateau Rolstoellift tot 3 meter hoogte

Hefplateau Connect

De Plateaulift Connect is een plateaulift met veel voordelen op gebied van gebruiksgemak en is zowel binnen en buitentoepasbaar. Omdat ook de platformlengte is te vergroten tot 2000 mm is deze lift heel geschikt voor het vervoer van scootmobielen.

Door de lage opbouwhoogte is geen put nodig, bouwkundig zijn er daardoor nagenoeg geen kosten. De lift is zeer robuust gebouwd en met een hefvermogen geschikt tot 300 kg.

Hefplateau Solid

Door plaatsing van de rolstoellift type Solid maakt u elk gebouw optimaal toegankelijk, niet alleen voor rolstoelen maar ook voor elk ander rollend vervoer.

De rolstoellift kan een maximaal gewicht van 400 kg hebben en een hoogte overbruggen van 3000 mm (3 meter). Het ontwerp en het materialen gebruik staat toe dat deze rolstoellift in elke bestaande situatie is toe te passen, of dat nu een binnen- of een buiten situatie betreft, of voor een woning of een publiek toegankelijke omgeving is.

Hefplateau RB-150

RB 150 is een Open Platform Lift, ook wel bekend als de hefplateaulift. Per vloerniveau kunnen 3 toegangen worden gerealiseerd. 

Deze lift is geschikt voor een gewicht van 400 kg en het overbruggen van een hoogte tussen de 600 mm tot 3000 mm  (3 meter) en is toepasbaar in commerciële en huishoudelijke omgevingen.

Hydro plateaulift in de vloer verzonken

Hydro Plateaulift

De hydro plateaulift is een verticale invalidenlift die ontwikkeld is om gebouwen toegankelijk te maken zonder dat dit het aanzicht van het gebouw aantast. 

Hierdoor is het een favoriete invalidenlift voor monumentale panden. De lift wordt in een beperkte putdiepte van slechts ca. 170 mm geplaatst en vormt zo geen obstakel. 

De lift is in de vloer verzonken en zelfs overrijdbaar met een auto. Een bijkomend voordeel is dat de lift hierdoor ook vandaal bestendig is.

Hydro Plateau traplift

De hydro plateau traplift is een invalidenlift die ontwikkeld is om gebouwen met trappen toegankelijk te maken zonder dat dit het aanzicht van het gebouw aantast. 

Hierdoor is het een favoriete invalidenlift voor monumentale panden. De lift wordt in een beperkte putdiepte van slechts ca. 170 mm geplaatst en vormt zo geen obstakel. 

De lift is in de vloer verzonken en zelfs overrijdbaar met een auto. Een bijkomend voordeel is dat de lift hierdoor ook vandaal bestendig is.

Plateau traplift

Plateau traplift Polar voor rechte trappen

Met deze elektrisch aangedreven plateautraplift zijn trappen tot een lengte van 8 meter eenvoudig te overbruggen. De lift kan aan de wand of op de traptreden bevestigd worden en doordat het platform elektrisch opklapbaar is hij ruimte besparend.

De plateautraplift “Polar” kan zowel binnen als buiten opgesteld worden

Plateautraplift Curved voor trappen met bochten of bordes

Voor trappen met tussen bordes en/of bochten is er deze plateautraplift

De lift kan aan de wand of op de traptreden bevestigd worden en doordat de lift opklapbaar is hij ruimte besparend. Door de flexibele opstelling mogelijkheden kan de “Curved” in veel gevallen worden toegepast. De traplift kan zowel binnen als buiten opgesteld worden en wordt toegepast bij scholen, kantoren, vliegvelden, musea, bibliotheken en prive woningen

Offerte rolstoellift

Offerte aanvraag formulier

  Referenties rolstoelliften

  Plateaulift voor buiten, Badboot

  De BadBoot is een drijvend zwembad en event locatie gelegen in het centrum van Antwerpen. Een drijvend zwembad en event locatie in het centrum van Antwerpen. Om dit voor iedereen toegankelijk te maken zijn er twee plateautrapliften geplaatst.