Dubbele verticale schaarlift / heftafel

De dubbele verticale schaartafel

Voor het overbruggen van grotere hef hoogtes in combinatie met een kort platform is het toepassen van een dubbele verticale schaartafel / heftafel een goede oplossing. De maximale hef hoogte die met dit type schaarlift wordt toegepast is 5000 mm (5 meter) met een maximale capaciteit van 10.000 kg. De bouwwijze is sterk afhankelijk van de toepassing en intensiteit van het gebruik bij deze schaarliften. 

De verticale schaarliften kunnen worden gebruikt als werkplatform, goederenlift, palletlader en met de nodige aanpassingen als mindervalidelift. (mivalift)

Verticale Schaarlift als goederenlift

Als de schaarlift als goederenlift wordt toegepast dan adviseren wij bij beladen en ontladen met handpallettruck of heftruck de optie van een mechanische pen-vergrendeling. Hiermee is het platform van de schaarlift gegarandeerd in lijn met de verdiepingsvloer. De bouwhoogte neemt wel 50 tot 100 mm toe met deze pen-vergrendeling. In combinatie met vergrendelbare hekwerken of liftdeuren (als de schaarlift in een schacht geplaatst wordt) kan een hele veilige goederenlift gemaakt worden met een schaarlift. Een bouwkundige lift put is echter wel altijd een vereiste omdat de bouwhoogte begint bij ca. 400 mm. Als een grote hefhoogte in combinatie met een groot platform nodig is, is de schaarlift de ideale oplossing.

verticale schaartafel / heftafel / goederenlift

Standaard heftafel uitvoering

Vraag een offerte aan!

Vraag nu eenvoudig en snel een prijsopgaaf / offerte aan voor de magazijnlift en goederenlift.

Download de heftafel brochure

In deze brochure vindt u een overzicht van al onze heftafels.

Bestek tekst voor de heftafel

Download hier een Word document met de bestek teksten voor de heftafel

Schaarheftafel veiligheidsmaatregelen

In de enkele schaarheftafel zijn veel veiligheidsmaatregelen opgenomen om de veiligheid van de gebruiker te kunnen waarborgen. Zo is er standaard een aluminium knel-lijst rondom het platform geplaatst, heeft de cilinder een slang-breuk-beveiliging, is de hydraulische pomp voorzien van een overstort om te hoge belasting van de schaarheftafel te voorkomen en zit er een terugslagklep in. De enkele schaarheftafel is ontworpen en geproduceerd in overeenstemming met de DIN EN 1570.

Dubbele verticale schaartafel / heftafel accessoires

Om de schaarheftafel eenvoudig aan elke toepassing aan te passen hebben wij een uitgebreide lijst met accessoires. Zo kan een standaard schaarheftafel met hekwerk, afrijbeveiliging en een laadklep dienen als laad-los hefplateau. Zo zijn er ook mogelijkheden om de scharen af te schermen middels een harmonica beschermhoes, een gaasgordijn of een PVC rolgordijn. De voedingsspanning is aan te passen, de heftafel is verrijdbaar te maken en te voorzien van draaiplatform, heftafel met rollenbaan, heftafel v.v. kantelplateau of kogelplateau.

Kortom te veel om op te noemen, in de heftafel brochure vind u een overzicht van alle accessoires.

Foto voorbeelden dubbele verticale schaarheftafel

Details van de heftafel

De heftafels zijn gemaakt voor intensief gebruik, zijn duurzaam en leverbaar in diverse uitvoeringen en maten.

Offerte aanvraag formulier

    Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

    Referenties heftafels