Heftafel voor heftrucks met grote hoogte voor Linde Motrac

Heftafel voor heftrucks met grote hoogte voor Linde Motrac

Opslag van heftrucks en elektropallet trucks op grote hoogte

Bij Linde Motrac in Zwijndrecht is met een heftafel de verdieping op 6500 mm (6,5 meter) hoogte bereikbaar gemaakt voor de opslag van heftrucks en elektropallets trucks. 

Aan de achterzijde van het pand was hier reeds voor de toegang hiervoor een oprit gerealiseerd. Deze blijkt in de praktijk nogal stijl te zijn en in de winter met gladheid de nodige problemen te veroorzaken. LiftForce heeft als oplossing hiervoor een heftafel geleverd die 2 heftrucks te gelijk boven kan zetten. 

Om de ruimte tussen de heftafel en de verdiepingsvloer te overbruggen zijn er hydraulisch aangedreven laadkleppen toegepast. Een PLC regeld met een druk op de knop dat de laadkleppen omhoog gaan, vervolgens de heftafel naar de bovenste stand gaat en de laadkleppen weer uitklappen. 

Een fotocel voorkomt knelgevaar onder verdiepingsvloerrand. Voor de zijdelingse stabiliteit, in geval van onevenredige belasting, zijn op de wand aan beide zijden geleidebeugels geplaatst. Bouwkundig is een liftput en een extra overheaddeur op de etage gemaakt.

Veiligheid

Specificaties

Platform : 4700×3000 mm
Capaciteit : 7000 kg
Hefhoogte : 6500 mm
Opstelling : Buiten
Toepassing : Opslag heftrucks

Bekijk meer mogelijkheen op de productpagina van de heftafels