Heftafel

Heftafel

 • 100 – 10000 kg
 • Enkele of dubbele schaar
 • Hoge bedrijfszekerheid
 • Volledig op maat te maken
 • Capaciteit tot 1500 kg
 • Geen put nodig
 • Geschikt voor diverse pallets
 • Opties rollerbaan, draaiplateau
 • 500, 1000 en 2000 kg
 • Ergonomisch werken
 • Verpakkingsindustrie
 • Ideale assemblage hoogte
 • Palletkantelaar / Gitterbox
 • Auto heftafel / autolift
 • Capaciteit tot 5000 kg
 • Zeer diverse mogelijkheden
Heftafels van LiftForce

van 100 tot 10000 kg. Alle platform formaten mogelijk

Naast deze vaste producten is maatwerk ook een optie en maakt van diverse heftafels een gespecialiseerde oplossing

De heftafel met oneindig veel mogelijkheden

In het heftafel overzicht bovenaan deze pagina ziet u dat de toepassingen en mogelijkheden van deze heftafels zeer uiteenlopend zijn. Daartoe is het van groot belang om u goed te laten adviseren. Wij leveren al jaren heftafels voor diverse toepassingen in allerlei verschillende branches. Denk hier bijvoorbeeld aan schaarheftafels die in gezet worden als goederenlift, autolift, heftafels t.b.v. laden en lossen van vrachtwagens en ergonomische toepassingen.

Opties van de heftafel

Elke heftafel kan met diverse opties uitgevoerd worden. Dit kan een verrijdbare mobiele heftafel of een hydraulische heftafel met een vaste opstelling zijn. Daardoor kan de functie perfect afgestemd wordt op het doeleinde waarvoor de heftafel bestemd is. Zo kan er bijvoorbeeld een draaitafel, rollenbaan of kantel-plateau aan de heftafel worden toegevoegd. En door middel van hekwerken kan in combinatie met een verrijdbaar frame een werkbordes gecreëerd worden. Tenslotte kan men voor het op werkhoogte brengen van producten, meestal met een standaard heftafel of een laagbouw heftafel prima uit de voeten.

Samengevat, of het nu om 300 kg, 1000 kg of zelfs 8000 kg gaat, bijna elke type opstelling voor een hydraulische heftafel is te realiseren. Hierbij is het zeer belangrijk dat wij een heldere omschrijving van uw toepassing te hebben, zodat wij u van het beste advies en het juiste product kunnen voorzien.

Installatie en onderhoud

Onze monteurs kunnen de gekozen heftafel vakkundig monteren. Na oplevering bieden wij u ook een onderhoudscontract voor de geleverde producten. Hiermee kunt u ervoor zorgen dat uw heftafel ten aller tijde optimaal blijft werken.

Heftafel advies op maat

Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden en producten die wij bieden op het gebied van heftafels. Neem vrijblijvend contact met ons op om samen tot de juiste oplossing met de beste prijs kwaliteit verhouding te komen.

Offerte

U kunt onderaan deze pagina direct een offerte aanvragen voor een nieuwe heftafel.

U kunt natuurlijk ook uw vraag per mail aan ons stellen. Stuurt u dan een bericht met zoveel mogelijk informatie over de locatie waar de heftafel gebruikt gaat worden. Indien mogelijk ontvangen wij ook graag een foto van de huidige situatie.

Schaarliften / Schaartafels / Heftafels

enkele schaar heftafel

De enkele schaarlift / heftafel

De enkele schaarheftafel levert een grote bijdrage op het gebied van ergonomie, productiviteit van werknemers en als productie middel.

Bijkomend voordeel is dat deze heftafel rugklachten kan helpen voorkomen en daardoor het ziekteverzuim bij productie personeel aanzienlijk wordt verminderd.

Kortom de schaarheftafel is een onmisbaar gereedschap op de werkvloer.

De dubbele horizontale schaarlift / schaartafel

De tandem / dubbele horizontale schaarheftafels bewijzen hun diensten het beste wanneer het lange producten betreft. Een opstelling van meerdere scharen in serie met elkaar zorgt dat juiste platform-lengte in combinatie met het gewenste hefvermogen wordt verkregen.

De starheid van de constructie maakt het mogelijk dat de scharen synchroon lopen. De eerder genoemde standaard uitrusting zit ook op het tandem model.

dubbele horizontale schaarheftafel
verticale schaartafel / heftafel / goederenlift

De dubbele verticale schaarlift / heftafel

Voor het overbruggen van grotere hefhoogtes in combinatie met een kort platform is het toepassen van een schaarlift met een dubbele verticale schaar de beste oplossing.

De maximale hoogte die met dit type schaarlift wordt toegepast is 5 meter met een maximale capaciteit van 10000 kg.

Laagbouw heftafel​

De laagbouw heftafel zonder put toch beladen

Op locaties waar heftafels niet in een put geplaatst kunnen worden maar waar wel een ergonomische oplossing vereist is, komt de laagbouw heftafel van pas. Door de extreem lage bouwhoogte kan deze heftafel beladen worden met een standaard handpallettruck.

Als het blokpallets betreft is slechts een kleine oprit nodig, om de 80 mm hoogteverschil te overbruggen.

Bij Europallets kan gebruik worden gemaakt van de ERGO-E heftafel, de vorken van de palletwagen rijden dan in de uitsparing van het platform van de heftafel. Een oprit is dan in zijn geheel niet nodig!

Montage heftafel

montage heftafel

De heftafel als montagetafel

Deze montage heftafels zijn een ideale oplossing voor afdelingen waar men moet verpakken, assembleren en monteren. Deze tafes zijn onvervangbare assistenten voor het werken op ergonomische werkhoogte.LiftForce levert in deze categorie heftafels met capaciteiten van 500, 1000 en 2000 kg.

Heftafel specials

De heftafel als autolift

De autoheftafel lift is een relatief eenvoudige manier om met uw auto of ander voertuig een verdieping of hoogte te overbruggen.

De platform afmetingen kunnen variëren van een breedte van 2450 tot 3000 mm en een lengte 5000 – 7000 mm. De lengte van het platform wordt bij een autolift mede bepaald door de hoogte.

Wanneer een grotere hoogte dan 5 meter gewenst is, is het mogelijk een goederenlift in te zetten als garagelift/autolift.

heftafel autolift

De palletkantelaar

Als het om ergonomisch werken gaat, is het voor de operator vaak een must om niet alleen de gewenste hoogte in te stellen maar ook de hoek van de gitterbox. Op deze manier is mogelijk de goederen er eenvoudiger te kunnen pakken. De goederen glijden naar de kant waar de operator staat waardoor hij minder hoeft te strekken en efficiënter kan werken.

De diverse uitvoeringen van de palletkantelaar bieden hierbij de oplossing.

Offerte heftafel aanvragen

Offerte aanvraag formulier

  Referenties