Heftafel

Heftafel

 • 100 – 10000 kg
 • Enkele of dubbele schaar
 • Hoge bedrijfszekerheid
 • Volledig op maat te maken
 • Capaciteit tot 1500 kg
 • Geen put nodig 
 • Geschikt voor diverse pallets
 • Opties rollerbaan, draaiplateau
montage heftafel
 • 500, 1000 en 2000 kg
 • Ergonomisch werken
 • Verpakkingsindustrie
 • Ideale assemblage hoogte
 • Palletkantelaar / Gitterbox
 • Auto heftafel / autolift
 • Capaciteit tot 5000 kg
 • Zeer diverse mogelijkheden
Heftafels van LiftForce

van 100 tot 10000 kg. Alle platform formaten mogelijk

Naast deze vaste producten is maatwerk ook een optie en maakt van diverse heftafels een gespecialiseerde oplossing

De heftafel met oneindig veel mogelijkheden

n ons uitgebreide heftafeloverzicht bovenaan deze pagina, ontdekt u de diverse toepassingen en mogelijkheden van onze heftafels. Om de juiste keuze te maken, is deskundig advies essentieel. Met jarenlange ervaring leveren wij heftafels voor uiteenlopende doeleinden en branches, waaronder schaarheftafels voor goederenliften, autoliften, laden/lossen van vrachtwagens en ergonomische toepassingen.

Opties en configuratie van de heftafel

Elke heftafel is configureerbaar met diverse opties, variërend van een verrijdbare mobiele heftafel tot een hydraulische heftafel met een vaste opstelling. Hierdoor kan de functionaliteit nauwkeurig worden afgestemd op het specifieke doel van de heftafel. Denk aan toevoegingen zoals een draaitafel, rollenbaan of kantel-plateau. Door gebruik te maken van hekwerken in combinatie met een verrijdbaar frame kan zelfs een werkbordes worden gecreëerd. Of het nu gaat om het op werkhoogte brengen van producten met een standaard heftafel of een laagbouw heftafel, de mogelijkheden zijn divers.

In essentie, of het nu gaat om een belasting van 300 kg, 1000 kg of zelfs 8000 kg, vrijwel elke configuratie voor een hydraulische heftafel is realiseerbaar. Het is cruciaal dat wij een helder inzicht hebben in uw toepassing, zodat wij u kunnen voorzien van het beste advies en het meest geschikte product.

Installatie en onderhoud

Onze monteurs kunnen de gekozen heftafel vakkundig monteren. Na oplevering bieden wij u ook een onderhoudscontract voor de geleverde producten. Hiermee kunt u ervoor zorgen dat uw heftafel ten aller tijde optimaal blijft werken.

Offerte aanvragen

U kunt onderaan deze pagina direct een offerte aanvragen voor een nieuwe heftafel. Druk op de knop om direct naar het formulier te gaan.

Heftafel advies op maat

Ontdek alle mogelijkheden en producten die wij op het gebied van heftafels aanbieden. Ons deskundige team staat klaar om u vrijblijvend te adviseren. Neem gerust contact met ons op en laten we samen de optimale oplossing met de beste prijs-kwaliteitverhouding voor uw behoeften vinden.

Uiteraard kunt u ook per e-mail uw vraag aan ons stellen. Stuur ons een bericht met zo veel mogelijk details over de locatie waar de heftafel zal worden gebruikt. Indien mogelijk ontvangen wij graag een foto van de huidige situatie. Op basis van deze informatie kunnen wij u nauwkeuriger adviseren en een op maat gemaakte oplossing bieden.

Schaarliften / Schaartafels / Heftafels

enkele schaar heftafel

De enkele schaarlift / heftafel

De enkele schaarheftafel draagt aanzienlijk bij aan ergonomie, verbeterde productiviteit van werknemers en fungeert als essentieel productiemiddel.

Een bijkomend voordeel is dat deze heftafel kan bijdragen aan het voorkomen van rugklachten, wat op zijn beurt het ziekteverzuim onder productiepersoneel aanzienlijk vermindert.

In essentie is de schaarheftafel onmisbaar gereedschap op de werkvloer, met positieve effecten op zowel de gezondheid van werknemers als de algehele productie-efficiëntie.

De dubbele horizontale schaarlift / schaartafel

Tandem/dubbele horizontale schaarheftafels komen het beste tot hun recht bij de behandeling van lange producten. Door meerdere scharen in serie op te stellen, wordt de optimale platformlengte in combinatie met het gewenste hefvermogen bereikt.

De robuuste constructie zorgt ervoor dat de scharen synchroon lopen, waardoor een uniforme en stabiele hefbeweging wordt gegarandeerd. Alle eerder genoemde standaarduitrustingen zijn ook op het tandemmodel van toepassing. Ontdek de veelzijdigheid en efficiëntie van onze tandem horizontale schaarheftafels voor een nauwkeurige hantering van lange producten.

dubbele horizontale schaarheftafel
verticale schaartafel / heftafel / goederenlift

De dubbele verticale schaarlift / heftafel

Voor het overbruggen van aanzienlijke hefhoogtes in combinatie met een compact platform is het gebruik van een schaarlift met dubbele verticale schaar de meest geschikte oplossing.

Met dit type schaarlift kan een maximale hoogte van 5 meter worden bereikt, met een indrukwekkende capaciteit tot 10.000 kg. Ontdek de optimale prestaties van deze schaarlift voor uw specifieke behoeften.

Laagbouw heftafel​

De laagbouw heftafel zonder put toch beladen

Op locaties waar heftafels niet in een put kunnen worden geplaatst maar waar wel behoefte is aan een ergonomische oplossing, biedt de laagbouw heftafel een ideale uitkomst. Dankzij de extreem lage bouwhoogte is deze heftafel eenvoudig te beladen met een standaard handpallettruck.

Voor blokpallets is slechts een bescheiden oprit vereist om het hoogteverschil van 80 mm te overbruggen. Bij Europallets kan de ERGO-E heftafel worden gebruikt, waarbij de vorken van de palletwagen in de uitsparing van het platform van de heftafel rijden. In dit geval is zelfs helemaal geen oprit nodig!

Ontdek de veelzijdigheid van onze laagbouw heftafels voor optimale ergonomie en efficiëntie op uw locatie.

Montage heftafel

montage heftafel

De heftafel als montagetafel

Onze montage heftafels vormen een ideale oplossing voor afdelingen waar verpakken, assembleren en monteren centraal staan. Deze tafels zijn onmisbare hulpmiddelen voor het werken op een ergonomische werkhoogte.

LiftForce biedt binnen deze categorie heftafels met capaciteiten van 500, 1000 en 2000 kg. Ontdek de veelzijdigheid van onze heftafels en optimaliseer de efficiëntie op uw werkplek.

Heftafel specials

De heftafel als autolift

De autoheftafel lift is een relatief eenvoudige manier om met uw auto of ander voertuig een verdieping of hoogte te overbruggen.

De platform afmetingen kunnen variëren van een breedte van 2450 tot 3000 mm en een lengte 5000 – 7000 mm. De lengte van het platform wordt bij een autolift mede bepaald door de hoogte.

Wanneer een grotere hoogte dan 5 meter gewenst is, is het mogelijk een goederenlift in te zetten als garagelift/autolift.

heftafel autolift

De palletkantelaar

Als het om ergonomisch werken gaat, is het voor de operator vaak een must om niet alleen de gewenste hoogte in te stellen maar ook de hoek van de gitterbox. Op deze manier is mogelijk de goederen er eenvoudiger te kunnen pakken. De goederen glijden naar de kant waar de operator staat waardoor hij minder hoeft te strekken en efficiënter kan werken.

De diverse uitvoeringen van de palletkantelaar bieden hierbij de oplossing.

Offerte heftafel aanvragen

Offerte aanvraag formulier

  Referenties