Hefplateau Connect

Hefplateau Connect in iedere omgeving mogelijk

Het Hefplateau / Plateaulift Connect is een plateaulift met veel voordelen op het gebied van gebruiksgemak en is zowel binnen en buiten toepasbaar. Deze robuuste lift heeft een hefvermogen tot 300 kg.

De rolstoellift past in elke omgeving doordat er veel aandacht is besteed aan de vormgeving en het comfort. Zo wordt de lift geleverd met een zelfdragende constructie met transparante panelen. De deuren zijn enkel-vleugelig, zodra de lift omhoog of omlaag wordt gestuurd vergrendelen de deuren. Voor extra comfort kan de draaipoort uitgevoerd worden met een automatische deur opener.

Omdat de platformlengte is te vergroten tot 2000 mm is deze lift heel geschikt voor het vervoer van scootmobielen. Op het platform zit een drukknoppen kast van het type vasthoud, verder is in een noodstop voorzien. Door de lage bouw hoogte is geen put vereist en kan de lift dus gewoon op een vlakke verharde ondergrond geplaatst worden. Om knel gevaar te vermijden is onder het platform een knelplaat aangebracht die de lift in de dalende beweging laat stoppen zodra deze wordt ingedrukt. Bij stroom uitval of een storing kan de lift middels een handslinger in de onderste stand gebracht worden.

connect rolstoellift buitenopstelling

Lage opbouwhoogte

De Plateaulift Connect is een plateaulift met veel voordelen op gebied van gebruiksgemak en is zowel binnen en buitentoepasbaar. Door de lage opbouwhoogte is geen put nodig, bouwkundig zijn er daardoor nagenoeg geen kosten. De lift is zeer robuust gebouwd en met een hefvermogen geschikt tot 300 kg.

Bedieningstableau

Naast de toegangsdeuren zijn haal drukknoppen voorzien. Op het liftplateau is een overzichtelijk bedieningstableau. De grote drukknoppen zijn vandaalbestendig en waterdicht. Elke stopplaats heeft een eigen keuzeknop van het type “vasthoudbediening”, deze moeten tijdens de hele rit ingedrukt blijven.

De besturing

Het hart van de besturing bestaat uit 24 VDC relais. De elektrische componenten zijn van gerenommeerde merken en zijn in een afsluitbare metalen besturingskast geplaatst. Alle controle- en veiligheidsschakelaars zijn in serie geplaatst en vormen zo een veiligheidscircuit. De voeding kan in 220 Volt 1 fase. Optioneel is er een batterij backup leverbaar in geval van stroom uitval.

Details van de Plateaulift

Vraag een offerte aan!

Vraag nu eenvoudig en snel een prijsopgaaf / offerte aan voor de Connect

Download de Hefplateau Connect brochure

In deze brochure vindt u een overzicht details en voorbeeldconfiguraties van de plateaulift Connect

Specificaties
Hefvermogentot 300 kg
Opvoerhoogte / HefhoogteMaximaal 3 meter (3000 mm) zonder schacht
Platform afmeting1400 x 1050 mm
Buiten afmeting1570 x 1454 mm
Hefsnelheid0,11 m / s
AandrijvingKetting i.c.m. elektromotor
Aandrijfmotor spanning3 x 400 V, 3 fase, 50 Hz
Plaats aandrijvingBinnen de liftgeleiders opgesteld
ConserveringPoedercoating kleur RAL 9007

Foto voorbeelden plateaulift

Technische tekeningen

Offerte aanvraag formulier

    Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

    Referenties rolstoelliften