Verrijdbare hydraulische montage heftafel

Montageheftafel : Werken zonder rugklachten

Deze verrijdbare hydraulische heftafels zijn een ideale oplossing voor afdelingen waar men moet verpakken, assembleren en monteren. De heftafels zijn tevens onvervangbare assistenten voor het werken op ergonomische werkhoogte. LiftForce BV levert de montageheftafels met capaciteiten van 500, 1000 en 2000 kg.

Doordat de heftafels op wielen staan is de inzetbaarheid en flexibiliteit erg groot in een beperkte ruimte. De montage heftafels zijn absoluut veilig en gefabriceerd conform de Europese richtlijnen DIN EN. Er kan een keuze gemaakt worden tussen montage heftafels met of zonder vast scharnierpunt.

montage heftafel

Montage heftafel uitvoering

Vraag een offerte aan!

Vraag nu eenvoudig en snel een prijsopgaaf / offerte aan voor de montage heftafel.

Download de heftafel brochure

In deze brochure vindt u een overzicht van al onze heftafels met ook een gedeelte over de montage heftafel.

Montage heftafel veiligheidsmaatregelen

In de enkele schaarheftafel zijn veel veiligheidsmaatregelen opgenomen om de veiligheid van de gebruiker te kunnen waarborgen. Zo is er standaard een aluminium knel-lijst rondom het platform geplaatst, heeft de cilinder een slang-breuk-beveiliging, is de hydraulische pomp voorzien van een overstort om te hoge belasting van de schaarheftafel te voorkomen en zit er een terugslagklep in. De enkele schaarheftafel is ontworpen en geproduceerd in overeenstemming met de DIN EN 1570.

Montage heftafel accessoires

Om de schaarheftafel eenvoudig aan elke toepassing aan te passen hebben wij een uitgebreide lijst met accessoires. Zo kan een standaard schaarheftafel met hekwerk, afrij-beveiliging en een laadklep dienen als laad-los hefplateau. Zo zijn er ook mogelijkheden om de scharen af te schermen middels een harmonica beschermhoes, een gaasgordijn of een PVC rolgordijn. De voedingsspanning is aan te passen, de heftafel is verrijdbaar te maken en te voorzien van draaiplatformheftafel met rollenbaanheftafel v.v. kantel-plateau of kogelplateau.

Kortom te veel om op te noemen, in de heftafel brochure vind u een overzicht van alle accessoires.

Foto voorbeelden montage heftafel

Details van de heftafel

De heftafels zijn gemaakt voor intensief gebruik, zijn duurzaam en leverbaar in diverse uitvoeringen en maten.

Offerte aanvraag formulier

    Referenties