Laagbouw heftafel

Laagbouw heftafel

Waar heftafels niet in een put geplaatst kunnen worden maar waar wel een ergonomische oplossing vereist is, komt de laagbouw heftafel van pas. Door de extreem lage bouwhoogte kan deze heftafel beladen worden met elke standaard handpallettruck. Als het blok pallets betreft is slechts een kleine oprit nodig om de 80 mm te overbruggen. Bij Europallets kan gebruik worden gemaakt van de ERGO-E heftafel, de vorken van de palletwagen rijden dan in de uitsparing van het platform van de heftafel. Een oprit is dan niet nodig!

Lage bouwhoogte, grote capaciteit

De laagbouw heftafels kunnen tot een capaciteit van 1500 kg heffen. Doordat de heftafels geen onder-frame hebben zijn ze makkelijk te verplaatsen en is er vrije voeten ruimte. De compacte hydraulische unit is met een snelkoppeling aan de heftafel aangesloten. Natuurlijk kunnen wij buiten ons standaard programma ook maatwerk leveren.

Schaarheftafel veiligheidsmaatregelen

Bij de schaarheftafel zijn veel veiligheidsmaatregelen opgenomen om de veiligheid van de gebruiker te kunnen waarborgen. Zo is er standaard een aluminium knellijst rondom het platform geplaatst, heeft de cilinder een slangbreukbeveiliging, is de hydraulische pomp voorzien van een overstort om te hoge belasting van de schaarheftafelte voorkomen en zit er een terugslagklep in. De schaarheftafel is ontworpen en geproduceerd in overeenstemming met de DIN EN 1570.

laagbouw heftafel

Standaard heftafel uitvoering

Vraag een offerte aan!

Vraag nu eenvoudig en snel een prijsopgaaf / offerte aan voor de laagbouw heftafel.

Download de heftafel brochure

In deze brochure vindt u een overzicht van al onze heftafels met daarin de laagbouw heftafel.

Heftafel veiligheidsmaatregelen

In de enkele schaarheftafel zijn veel veiligheidsmaatregelen opgenomen om de veiligheid van de gebruiker te kunnen waarborgen. Zo is er standaard een aluminium knel-lijst rondom het platform geplaatst, heeft de cilinder een slang-breuk-beveiliging, is de hydraulische pomp voorzien van een overstort om te hoge belasting van de schaarheftafel te voorkomen en zit er een terugslagklep in. De enkele schaarheftafel is ontworpen en geproduceerd in overeenstemming met de DIN EN 1570.

Laagbouw heftafel accessoires

Om de schaarheftafel eenvoudig aan elke toepassing aan te passen hebben wij een uitgebreide lijst met accessoires. Zo kan een standaard schaarheftafel met hekwerk, afrijbeveiliging en een laadklep dienen als laad-los hefplateau. Zo zijn er ook mogelijkheden om de scharen af te schermen middels een harmonica beschermhoes, een gaasgordijn of een PVC rolgordijn. De voedingsspanning is aan te passen, de heftafel is verrijdbaar te maken en te voorzien van draaiplatform, heftafel met rollenbaan, heftafel v.v. kantelplateau of kogelplateau.

Kortom te veel om op te noemen, in de heftafel brochure vind u een overzicht van alle accessoires.

Foto voorbeelden laagbouw heftafel

Details van de heftafel

De heftafels zijn gemaakt voor intensief gebruik, zijn duurzaam en leverbaar in diverse uitvoeringen en maten.

Offerte aanvraag formulier

    Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

    Referenties