Rolstoel toegankelijk door middel van platformlift

platformlift voor rolstoelgebruik

Platformlift rolstoel toegankelijk, Lamboo Zoetermeer

In Zoetermeer bij carrosserie bouwer Lamboo hebben we een platformlift geïnstalleerd welke de toegang moet gaan verschaffen voor rolstoel gebruikers tot de 1e verdieping van het kantoor.

Lamboo heeft ook een afdeling Specials Sales, die levert een grote variëteit aan mobiele en verplaatsbare medische apparaten. Van alle medische leveranciers hebben de klanten van Lamboo de mogelijkheid hun eigen medische voorkeur apparatuur te kiezen voor alle mobiele en verplaatsbare oplossingen. 

Het spreek voor zich dat dan ook de mogelijkheid van rolstoel toegankelijkheid geboden dient te worden in het kantoor. De lift is voorzien van een wand van glaspanelen voor zowel het esthetische als het weg nemen van een claustrofobisch gevoel als je in de lift staat. 

Om de lift nog comfortabeler te maken voor de gebruikers hebben we een soft start- stop toegepast en automatische deuropeners.

Als finishing touch is de achterwand van de lift voorzien van een grote afbeelding wat een knipoog is naar de basis van het bedrijf.

Veiligheid

Specificaties

Platform : 1500 x 1000 mm
Stopplaatsen : 2
Hefhoogte : 3500 mm
Schacht : v.v. glaspanelen
Deuren : Volglas

Bekijk meer mogelijkheen op de productpagina van de platformliften