Platformlift voor 4 verdiepingen bij kinderdagverblijf Bilthoven

Plaformlift-bedieningstableau

Platformlift voor 4 verdiepingen

In Bilthoven hebben we een Platformlift (ook wel plateaulift genoemd) geïnstalleerd welke de toegang geeft aan 4 verdiepingen. Dit gebouw wordt op alle verdiepingen als kinderdag verblijf gebruikt.

Met name de kinderen tot 4 jaar worden vaak nog in een kinderwagen of buggy gehaald een gebracht, een platformlift is dan ook een absolute must. De deuren zijn voorzien van een zogenaamde “schoolvergrendeling” dat wil zeggen dat de liftdeuren alleen te openen zijn met een sleutel, ongeoorloofd gebruik door de kinderen wordt hiermee vermeden. De aluminium deuren zijn voorzien van een groot venster om de gebruiker geen claustrofobisch gevoel in de platformlift schacht te geven. 

De deur greep loopt over de gehele lengte van de deur behalve dat dit een luxe uitstraling geeft is het ook heel praktisch. De platformlift is aangesloten op de brandinstallatie, bij brand wordt de lift automatisch naar de onderste stopplaats gestuurd. Om de lift comfortabeler te maken voor de gebruikers hebben we een soft start- stop toegepast. 

Bouwkundig is er in een put van slechts 50 mm gebruikt.

Foto's

Veiligheid

Specificaties

Platform : 1500 x 1000 mm
Stopplaatsen : 4
Hefhoogte : 4500 mm
Schacht : sandwichpanelen
Deuren : Aluminium volglas

Bekijk meer mogelijkheen op de productpagina van de platformliften