Verticale plateaulift voor Coopman Lutters

Plateaulift buitensituatie

Plateaulift met kaartlezer

Om toegang te kunnen verschaffen tot de woningen van Coopman Lutters is bij de entree een verticale plateaulift geplaatst. De lift is van robuuste kwaliteit. Om misbruik te voorkomen is deze uitgevoerd met een kaartlezer die de lift vrij geeft voor gebruik.

Deze pas verschaft tevens voor de rest van het gebouw toegang. Door de lage bouwhoogte van de verticale plateaulift is een liftput niet nodig en dit is zeker bij een buiten opstelling een groot voordeel.

Veiligheid

De belangrijkste veiligheden die zij toegepast zijn de toegangsdeuren die als saloondeuren werken bij het op en afrijden. Zodra de verticale plateaulift vertrekt worden de deuren vergrendeld. Om knelgevaar te vermijden is onder het platform een knelplaat aangebracht die de lift in de dalende beweging laat stoppen zodra deze wordt ingedrukt. De besturing van de plateaulift is van het “vasthoud” type, zodra je de knop los laat of de noodstop bediend stopt de lift direct. Het platform en de oprit is voorzien van een antislip tranenplaat.

Veiligheid

Specificaties

Platform : 1400 x 1050 mm
Capaciteit : 300 kg
Hefhoogte : 1000 mm
Toepassing : toegankelijkheid mindervalide, rolstoelen

Bekijk meer mogelijkheden op de product overzicht pagina van de rolstoelliften