Plateautraplift voor buiten situatie, BadBoot Antwerpen

Badboot Antwerpen

Mindervaliden toegang tot alle niveaus

De BadBoot is een drijvend zwembad en event locatie gelegen in het centrum van Antwerpen. Dankzij het unieke karakter en aanbod van de locatie, genieten families, collega’s, scholen en bedrijven van een ongezien aanbod in zowel zomer als winteractiviteiten. Om ook voor mindervaliden bezoekers toegang te verschaffen naar alle niveaus zijn er door LiftForce twee plateautrapliften buiten geplaatst.

Werking van de plateaulift

Het platform klapt automatisch op na gebruik zodat de plateautraplift nooit een obstakel vormt op de trap. Deze plateautraplift is speciaal geschikt gemaakt voor een buiten opstelling en beschikt over twee stopplaatsen. 

Doordat het platform aan de lange zijden ook een oprit heeft, de zogenaamde overhoekse toegang, kan men ook eenvoudig op de onderste stopplaats de plateaulift op rijden. 

Op elke stopplaats bevind zich een bedieningsconsole en tevens is er een op het bedieningstableau van de lift zelf. Door middel van de sleutelbediening is ongeoorloofd gebruik uitgesloten. De veiligheidsarmen klappen zich binnen het platform op waardoor de kans op vandalisme beperkt wordt.

Veiligheid

Specificaties

Platform : 1050 x 800 mm
Capaciteit : 250 kg
Hellingshoek : tot 45 graden
Hefhoogte : 3000 mm
Platform : Automatisch opklapbaar
Opstelling : Buiten

Bekijk meer mogelijkheen op de productpagina van de rolstoelliften