Platformlift in winkel Bart van Meurs Optiek te Rotterdam

Platformlift in winkel opticien Rotterdam

Platformlift biedt voordelige kwaliteit

Sinds 1958 heeft Bart van Meurs Optiek in Rotterdam Zuid kwaliteit hoog in het vaandel staan. Zij streven ernaar de beste kwaliteit en service te leveren. Om die reden heeft van Meurs besloten om te kiezen voor de platformlift van LiftForce.

Natuurlijk is de prijs van deze lift van groot belang maar ook de uitstraling en betrouwbaarheid spelen een belangrijke rol bij de juiste keuze. Een dergelijke lift is relatief voordelig en kan zonder grote bouwkundige voorzieningen eenvoudig ingebouwd worden. 

De optiek heeft in de kelder ook een afdeling waar het gehoor getest kan worden en eventueel een gehoortoestel aangemeten kan worden. Om de slechthorende mensen, die vaak wat ouder zijn, gemakkelijk toegang te geven tot de kelder is de platformlift een uitkomst. Wij hebben naar alle tevredenheid deze handige lift opgeleverd en er wordt inmiddels veel gebruik van gemaakt.

Platformlift overal toepasbaar

De lift heeft een beperkte schachtkop van slechts 2200 mm en past dan ook netjes onder een standaard plafond hoogte van het pand. Door de grootvlak drukknoppen op de lift is het bedieningstableau overzichtelijk en ook te gebruiken voor mensen met beperkt zicht vermogen. De LED verlichting geeft goed zicht op de drukknoppen. Om de platformlift nog comfortabeler te maken voor de gebruikers hebben we een softstart- softstop toegepast en automatische deuropeners.

Veiligheid

Specificaties

Platform : 1500 x 1000 mm
Stopplaatsen : 2
Hefhoogte : 3000 mm
Schacht : blinde en glas panelen
Deuren : Volglas

Bekijk meer mogelijkheen op de productpagina van de platformliften